DENTAID вода за уста VITIS Sensitive 500 ml

  • Производител: DENTAID
  • Код: 14247
  • В наличност
  • Цена:
  • Цена: 16.79лв.

Водата за уста ITIS® Sensitive предлага двойно действие благодарение на иновативната технология DENTAID haprepair®, базирана на хидроксиапатит и калиев нитрат, които противодействат на чувствителността на зъбите.
Иновативната технология DENTAID haprepair® се основава на използването на активен хидроксиапатит, естествен елемент на зъба, който съставлява 97% от зъбния емайл и 70% от дентина.
VITIS® Sensitive съдържа технологията DENTAID haprepair®, която възстановява повърхността на емайла. Активният хидроксиапатит се утаява на повърхността, образувайки защитен слой. Калиевият нитрат има десенсибилизиращо действие, което се комбинира с ефекта на активния хидроксиапатит.
Осигурява и защита на венците благодарение на своята формула, съдържаща провитамин В5 и алантоин, които защитават и се грижат за венците.
Благодарение на иновативната технология DENTAID haprepair®, VITIS® Sensitive ви предлага най-модерното решение за борба с чувствителността на зъбите, тъй като възстановява повърхността на емайла.
ДЕЙСТВИЯ:
Десенсибилизиращо действие, бори се с чувствителността на зъбите
Възстановява и защитава повърхността на емайла, като възстановява структурата на зъба
Предотвратява образуването на кариес и реминерализира емайла
Предпазва и се грижи за венците

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.