DENTAID комплект VITIS Whitening - вода за уста 500ml + паста за зъби 100 ml

  • Производител: DENTAID
  • Код: 5934
  • В наличност
  • Цена:
  • Цена: 21.89лв.

КОМПЛЕКТ VITIS WHITENING (паста+вода за уста).

Паста за зъби VITIS WHITENING 100ml: ефективно избелва зъбите без да нарушава емайла и предпазва от появата на чувствителност. Видими резултати след 10 дни.* *Клинично изследване на ефективността под лекарско наблюдение.

Вода за уста VITIS WHITENING 500ml допълва избелващото действие на пастата за зъби, достигайки до труднодостъпните зони. Запазва активните съставки в устата за по-дълъг период от време и подсилва избелващото действие. Активни съставки и техния начин на действие:

Поливинилпиролидон/PVP/: Действие против петна. Отстранява петната и предотвратява тяхното образуване.

Тройна фосфатна система: Действие против образуване на плака.

Перлит/само в пастата за зъби: Полиращо действие. Полира и заглажда, възстановява естествената белота и блясък на зъбите

Натриев монофлуорофосфат: Антикариес действие.

Наночастици Хидроксиапатит: Избелващо и възстановяващо действие. Изглажда неравните повърхности и изгражда защитен слой, който предпазва от чувствителност на зъбите.БЕЗ алкохол. БЕЗ глутен.

Употреба и състав:

Паста за зъби: Виж INGREDIENTS на опаковката. Съдържа натриев монофлуорофосфат 1450 ppm. Ниска абразивност. Не поглъщайте. За възрастни и деца над 7 годишна възраст.

Вода за уста: Виж INGREDIENTS на опаковката. Съдържа натриев монофлуорофосфат 226 ppm Не поглъщайте. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Дръжте далеч от деца.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.