ASCOLIP® Хранителна добавка Липозомен Витамин С 500 мг. 14 бр. сашета в кутия с вкус на череша

  • Производител: Ascolip
  • Код: 7055
  • В наличност
  • Цена:
  • Цена: 23.56лв.

ASCOLIP® е иновативен витамин С, който се абсорбира по-добре от организма и дава по-бързи резултати. Осигурява превенция от грип и настинки, поддържа жизнения тонус и енергия. Може да се използва от възрастни и деца. Патентован и високоефективен продукт.

Защо да приемаме витамин С като добавка?

Човешкото тяло не е способно да произвежда витамин С, затова трябва да го получава по друг начин. Същевременно обаче неусвоеният витамин Ссе елиминира от тялото и затова е трудно да се поддържат нормални концентрациив тялото.

Защо да приемаме ASCOLIP® ежедневно?

Приемът само на 1 саше ASCOLIP® ден:Повишава имунитета

- Намалява чувството на умора и отпадналост

- Дава енергия и жизнен тонус

- Спомага по-бързото възстановяване след спортни дейности и интензивни физически натоварвания

- Допринася за нормалната функция на кръвоносните съдове

- Подпомага нормалното производство на колаген,необходим за функционирането на костната система, хрущялите, кожата, венците и зъбите

- Допринася за нормалния енергиен метаболизъм

- Увеличава усвояването на желязото

- Усилва действието на други антиоксиданти, като Витамин А и Витамин Е

- Защитава клетките от фактори като стрес, неправилна диета, замърсена околна среда (напр. пестициди, тежки метали),прекомерно излагане на слънчева светлина, напредване на възрастта

С какво липозомният витамин С е по-различен?

ASCOLIP® сеусвоява по-добре от други разновидности на витамин C (хапчета, таблетки, ампули). Той е патентован и се произвежда по технологията ЛИПОШЕЛ®. Характеризира с високо съдържание на витамин С в липозома. Произвежда се в съответствие снай-високите стандарти за качество. Не съдържа захар, глутен, изкуствени оцветители, консерванти, ГМО или алергени.

Как се приема ASCOLIP®?

ASCOLIP®се приема като хранителна добавка под формата на гел. Препоръчителната доза е 1 саше на ден, което се консумира директно или се разтваря в студена вода. 

Какво да запомним за приема на ASCOLIP®?

Бременни, кърмачки, хора с предразположение към формиране на камъни в бъбреците или нарушен обмен на желязо трябва да се консултират с лекар преди употреба. Свръхчувствителността към която и да било съставка от продуктае противопоказание за употреба.

Една кутия съдържа 14 бр. сашета по 5 г всяко.

Съхранява се при температура от 5°C до 25°C, на сухо място, далеч от източници на светлина и топлина.  Да се държи далеч от малки деца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.