Ръце


Eveline nails x-treme gel effect топ лак, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

Иновативната формула с комплекс от течно стъкло действа като: прониква през цветния лак и придава ефект на гел маникюр дарява ноктите с изключителен блясък и удължава 3 пъти издръжливостта на лака оставя съвършенно равно и гладко покритие върху повърхността на ноктите, което е изключително усто..

Eveline Nails балсам за нокти argan elixir 8 в1, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

ИНТЕНЗИВНО РЕГЕНЕРИРАЩ БАЛСАМ ЗА НОКТИ И КУТИКУЛИ "ARRGAN ELIXIR" 8В1 Луксозен балсам по Швейцарска рецепта, който незабавно регенерира и се справя перфектно с 8 признака на увредените нокти и кутикули, само за 7 дни! мигновено решение за сухи кутикули и увредени нокти иновация от 8 действи..

Eveline Nails балсам за нокти total action, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

Формулата е обогатена с натурален алдехид - специално предназначена за нежна, но ефективна грижа за много чупливи нокти. Действие на натуралния алдехид: прониква през нокътната плочка и я регенерира втвърдява максимално ноктите и спомага за техния растеж подобрява гъвкавостта като прави ноктит..

Eveline Nails балсам с калций и колаген за нокти sos, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

Подходящ за чупливи и цепещи се нокти КРАЙ НА ЧУПЕЩИТЕ СЕ НОКТИ Комплекс с бързодействаща терапия идеална за слаби и увредени нокти с цепещи се краища. Формулата, обогатена с витамини, калций и колаген реконструира, регенерира и втвърдява ноктите за 10 дни. Ноктите стават еластични, силни и..

Eveline Nails гел за премахване на кутикули, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

МЕКИ И ЗДРАВИ КУТИКУЛИ СПИРА ИЗЛИШНОТО ИЗРАСТВАНЕ НА КОЖИЧКИТЕ ОСИГУРЯВА ПРОФЕСИОНАЛНО ИМ ПРЕМАХВАНЕ Професионален продукт, който бързо и лесно премахва изсъхналите, груби и излишни кутикули около ноктите, без риск от увреждане. Спира излишното израстване. Съдържа олио от авокадо, което успокоява..

Eveline Nails заздравител с диаманти за нокти , 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

ДИАМАНТЕНО ТВЪРДИ И БЛЕСТЯЩИ НОКТИ ЗАЩИТА ЗА ЧУПЛИВИ И ЦЕПЕЩИ СЕ НОКТИ Изключителен заздравител, който предпазва слабите нокти от чупене и цепене. Формула, обогатена с титан и диаманти, която създава твърдо покритие върху повърхността на ноктите, предпазвайки ги нараняване и увреждане. Заздравяв..

Eveline Nails избелваща основа за нокти, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

С ЕКСТРАКТ ОТ ЛИМОН И UV ФИЛТРИ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ САМО СЛЕД 10-ДНЕВНА ТЕРАПИЯ Избелва ноктите и елиминира оцветяването на ноктите, вследствие на цветните лакове и изсушаване на плочката Предпазва ноктите от пожълтяване и цепене Прави лака по-дълготраен Приложение: Нанесете 1-2 слоя върху сухи и ..

Eveline Nails интенз. Заздравител total action sensitive, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ И НЕЗАБАВНА РЕГЕНЕРАЦИЯ ЗА УВРЕДЕНИ, НАЦЕПЕНИ, СЛАБИ, МЕКИ, КРЕХКИ И ЧУПЛИВИ НОКТИ БЕЗ БЛЯСЪК, НЕРАВНА ПОВЪРХНОСТ РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО - БАЛСАМ ЗА НОКТИ "TOTAL ACTION 8 В 1" Революционна формула с активен Strong Nails комплекс, който прониква в структурата на нокътя и ефективн..

Eveline Nails лак за нокти 3 в 1, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

изсъхва за секунди втвърдява и стяга придава блясък 3в1 комплекс - осигурява бърз и дълготраен маникюр; съхне, втвърдява нокътя и придава блясък за 60 секунди. Създава защитен слой, който предпазва от цепене до 7 дни. Съдържа UV филтри - предпазват лака от матиране и загуба на блясъка. Прилож..

Eveline Nails подхранващо олио за нокти, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

ПОДХРАНВАЩО ОЛИО ЗА НОКТИ И КУТИКУЛИ С МАСЛО ОТ АВОКАДО И ВИТАМИНИ МАКСИМАЛНО ОВЛАЖНЕНИ, ПЕРФЕКТНО ГЛАДКИ КУТИКУЛИ И ЗДРАВИ НОКТИ ЗА СУХИ И УВРЕДЕНИ КУТИКУЛИ СЛАБИ И ЧУПЛИВИ НОКТИ Продукт, предназначен за професионална грижа всеки ден, който подобрява вида и състоянието на кутикулите, като съще..

Eveline Nails ускорител за растеж на нокти, 12 мл

4.75лв. Без данък: 4.75лв.

КРАСИВИ, ЗДРАВИ И ДЪЛГИ НОКТИ ЗА МАКСИМАЛЕН РАСТЕЖ НА НОКТИТЕ Професионална интензивна програма за ежедневна терапия за подсилване и растеж на ноктите. Формула с копринени протеини - заздравява и втвърдява нокътната плочка. Балсам за слаби, крехки и чупливи нокти, който възвръща красотата им с 1..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)