Ортодонтски апарати


DENTAID вода за уста VITIS Orthodontic 500 ml

14.59лв. Без данък: 14.59лв.

Вода за уста VITIS ORTHODONTIC за ежедневна употреба за хора с ортодонтски апарати (брекети). Опаковка: 500ml Помага за предотвратяване появата на кариес и лош дъх, поддържа доброто състояние на венците, намаляване натрупването на плака; предпазва от претриването от ортодонтските апарати и ги почис..

DENTAID восък VITIS Orthodontic 2 бр. блистер

8.69лв. Без данък: 8.69лв.

Действа като защитен слой, който предпазва лигавицата от дразнене и триене, причинени от ортодонтските апарати/брекети/, като същевременно облекчава болката. Восъкът се поставя върху релефните части на брекети, остри лигатури и дъги, които могат да причинят рани от триене на езика и вътрешната част ..

DENTAID комплект VITIS Ortho - вода за уста 500ml + паста за зъби 100 ml + четка за зъби Access Free

21.89лв. Без данък: 21.89лв.

КОМПЛЕКТ VITIS ORTHODONTIC (паста+четка за зъби+вода за уста). ➤ Паста за зъби VITIS orthodontic 100ml за ежедневна употреба за хора с ортодонтски апарати (брекети). Полутечната й текстура улеснява бързия достъп през и около брекетите. ➤ Вода за уста VITIS orthodontic 500ml допълва дейст..

DENTAID комплект VITIS Orthodontic - четка+ паста 15ml+ вода 30ml + интердентална четка

14.59лв. Без данък: 14.59лв.

КОМПЛЕКТ VITIS ORTHODONTIC (паста 15 ml+четка за зъби+вода за уста 30 ml+ Интердентална четка). Паста за зъби VITIS orthodontic 15ml за ежедневна употреба за хора с ортодонтски апарати (брекети). Полутечната й текстура улеснява бързия достъп през и около брекетите. Вода за уста VITIS orthodontic 30m..

DENTAID паста за зъби VITIS Orthodontic 100 ml

10.19лв. Без данък: 10.19лв.

Паста за зъби VITIS ORTHODONTIC за ежедневна употреба за хора с ортодонтски апарати (брекети). Опаковка: 100ml Заздравява емайла, предотвратява появата на кариес и лош дъх, поддържа венците здрави, намалява натрупването на плака; помага за почистване на брекетите. С вкус на ябълка и мента. БЕЗ алко..

DENTAID четка за зъби VITIS Orthodontic Access

8.69лв. Без данък: 8.69лв.

Четка за зъби VITIS orthodontic access с V-образна форма на Tynex® влакната, специално създадена за качественото почистване на брекети. Отстранява плаката като оставя венците и зъбите чисти. С малка заоблена глава – за лесно почистване на труднодостъпните зони и включено в опаковката предпазно капа..

Curaprox четка за протези блистер

14.49лв. Без данък: 14.49лв.

Бактериалните отлагания и петната нямат никакъв шанс с патентованата четка за протези. Има два комплекта с влакна, които почистват всички части перфектно. Цветове: бял и зелен...

Wellsamed за ортодонски апарат кутия мини;

3.49лв. Без данък: 3.49лв.

Кутия за съхранение на ортодонтски апарати. Предлага се в два размера - mini и normal. Надеждна кутия, идеална за съхранение наортодонтски апарти, протези и брекети...

Wellsamed за ортодонски апарат кутия нормал;

3.49лв. Без данък: 3.49лв.

Кутия за съхранение на ортодонтски апарати. Предлага се в два размера - mini и normal. Надеждна кутия, идеална за съхранение на ортодонтски апарти, протези и брекети...

Wellsamed кутия за протези

3.99лв. Без данък: 3.99лв.

Кутия за съхранение на ортодонтски апарати. Предлага се в два размера - mini и normal. Надеждна кутия, идеална за съхранение наортодонтски апарти, протези и брекети...

Gum вода за уста Ortho 300 ml

10.97лв. Без данък: 10.97лв.

Специално създадена за употреба от лица с ортодонтски апарати и гарантира висока защита срещу кариес и възпаление на венците. Предотвратява образуването на бели петна и кариес благодарение на уникална комбинация с флуор и изомалт за по-добра реминерализация на емайла. Съдържа натриев флуорид и олафл..

Gum паста за зъби Ortho 75 ml

12.20лв. Без данък: 12.20лв.

Специално създадена за употреба от лица с ортодонтски апарати и гарантира висока защита срещу кариес и възпаление на венците. Предотвратява образуването на бели петна и кариес благодарение на уникална комбинация с флуор и изомалт за по-добра реминерализация на емайла. Съдържа натриев флуорид. Не съд..

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)